Vizualno doživite manifestaciju Hrvatska volontira 2018.!

Vizualno doživite manifestaciju Hrvatska volontira 2018.!

Skupili smo sve dojmove, rezultate i vesele trenutke manifestacije Hrvatska volontira, te vam ih s ponosom predstavljamo! Pogledajte kratak dokumentarni film o volonterskim akcijama diljem Hrvatske!

I ove su godine građani diljem Hrvatske u sklopu manifestacije trenirali svoje srce na različite načine. Manifestacija je okupila 181 organizatora volontiranja koji su u 70 gradova i općina uključili 4.218 građana volontera i proveli 288 društveno korisnih volonterskih aktivnosti u zajednici, poklonivši time 22.226 volonterskih sati.
Mi smo ih u svemu tome vjerno pratili ne bismo li javnosti što ljepše prikazali rezultate manifestacije na koje smo jako ponosni! Detaljan prikaz svih održanih aktivnosti provedenih u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira“ pronađite ovdje.
Naša vrijedna snimateljska ekipa obišla je Hrvatsku uzduž i poprijeko i vještim okom svoje kamere popratila volontere i akcije te ih objedinila u kratkom filmu koji možete vidjeti ovdje.

Pogledajte ove vesele kadrove i uvjerite se koliko je pozitivnih vibracija ovogodišnja manifestacija potaknula! Možda i vas potakne da se sljedeće godine zavolontirate s nama!