Volontiraj i promoviraj Međunarodni sportski kamp u Rijeci!

Volontiraj i promoviraj Međunarodni sportski kamp u Rijeci!

Športski savez osoba s invaliditetom Grada RijekeSSOI Rijeka traži 4 volontera koji vole i znaju koristiti Instagram, da bi putem te društvene platforme promicali EU vrijednosti, sport i zdrav način života na međunarodnom sportskom kampu u Rijeci, idućeg utorka i srijede, 12. i 13. listopada, od 9h do 17h, na Bazenima Kantrida, Podkoludricu 2, 51000, Rijeka. Na kampu će sudjelovati mladi zainteresirani za sport i inkluziju iz Italije, Švedske i Norveške.

Poželjno je da volonteri posjeduju interes za zdrav način života, međunarodna druženja, sportske aktivnosti i zabavu. Naravno, poziv je otvoren za osobe s invaliditetom i one bez invaliditeta.

Za volontere je oba dana angažmana osiguran ručak.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Socijalni sport, inkluzivna zajednica, kojim se želi potaknuti osjećaj inkluzivnog europskog društva kroz važnost dostupne sportske prakse otvorene za svaku skupinu inkluzije ljudi s invaliditetom i onih s manje mogućnosti sudjelovanja u dnevnim aktivnostima. Cilj projekta je podići svijest lokalnih zajednica o važnosti sportske aktivnosti i inkluzije, kroz alate za poboljšanje standarda pristupačnosti na inovativan način.

U projektu će mladi iz partnerskih zemalja promicati sport i lokalne aktivnosti. Koordinator projekta je organizacija Sweden Youth League (SYL).

Prijave za ovu volontersku poziciju možete poslati na e-mail iva.lulic@ssoi-rijeka.hr ili na telefon 097 680 8567.