Webinar o obiteljskom volontiranju

Webinar o obiteljskom volontiranju

Pridružite se 12. studenoga 2020. webinaru Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i saznajte više o konceptu obiteljskog volontiranja. Traže vas koji već koordinirate volontere i volonterke i želite proširiti mogućnosti za volontiranje u vašim organizacijama i sljedeće godine isprobati nove pristupe.

Webinar će se održati 12.11.2020., od 10:00 do 12:00, a vodit će ga predstavnice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, kako bi najavile aktivnosti projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“ u koje ćete se moći uključiti 2021. godine. Webinar će se održati na platformi Zoom.

Ako želite znati o izazovima i prednostima obiteljskog volontiranja, prijavite se za webinar što prije! Prijave su otvorene do 10.11., a prijaviti se možete na promocija@hcrv.hr slanjem svog imena i prezimena, kontakt telefona i e-mail adrese te organizacije iz koje dolazite.

Pogledajte najavni video webinara ovdje. 

Nakon završenih prijava, sudionici će dobiti poveznicu za spajanje na Zoom platformu.

Webinar se organizira u okviru projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“, financiranog kroz program Erasmus+, Strateška partnerstva, u partnerstvu s organizacijama iz Rumunjske, Irske, Hrvatske, Njemačke, Norveške i Belgije.