Volontiraj u U.Z.O.R.-ovom Laboratoriju za učenje

Volontiraj u U.Z.O.R.-ovom Laboratoriju za učenje

Udruga U.Z.O.R., već treću godinu, u svojim prostorima organizira “Laboratorij za učenje”. Mjesto je to u kojem se mladima kontinuirano pomaže u učenju i savladavanju poteškoća vezanih uz školovanje. Mladi se potiču na kreativan pristup gradivu i učenju kao procesu koji nije povezan samo s dobivanjem pozitivne ocjene i što ranijim završetkom školovanja već kao procesom u kojem se mogu zabaviti, potaknuti znatiželju, formirati stavove i mišljenja. Ovdje mladi mogu u opuštenoj i podržavajućoj atmosferi, bez straha od kritike, osuđivanja i neuspjeha izraziti svoju stvaralačku energiju, inovativnost i ostvariti svoje kreativne potencijale.

Kako bi i ovu, treću godinu, Laboratorij bio kvalitetan i uspješan, U.Z.O.R. je u potrazi za volonterkama/volonterima koji bi rado pružali instrukcije iz određenih nastavnih predmeta kao što su njemački jezik, talijanski jezik, fizika, matematika i neki specifični stručni predmeti. Volonterke i volonteri će pritom imati priliku razviti i vlastite kompetencije, steći iskustvo, podržati osobni rast i doživjeti osjećaj korisnosti. 
Svi vi, koji se u ovom opisu pronalazite, a karakterizira vas i dobro poznavanje predmeta unutar obrazovnog plana i programa za učenike od 6. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, motiviranost za rad s djecom i mladima, odgovornost i predanost, ispunite ovaj online obrazac, a iz Udruge U.Z.O.R. će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.