Volontiraj na Sailor Sweet & Salt Music Festivalu!

Volontiraj na Sailor Sweet & Salt Music Festivalu!

Drugo izdanje Sailor Sweet&Salt Music Festivala dogodit će se 26. srpnja, ponovo u centru grada Rijeke, na Senjskom pristaništu, uz niz pažljivo biranih domaćih glazbenika.Glavno ime ovogodišnjeg izdanja festivala unikatna je pojava hrvatske glazbene scene – Josipa Lisac.

Iako su se festivalskoj ekipi već pridružili volonterke i volonteri, ostalo je još mjesta na poziciji Pomoćnici/e producenta, na kojoj imate priliku dobiti neposredno iskustvo organiziranja festivala i sudjelovati u razvoju programa koji su dio Rijeka 2020 – Europske prijestolnice kulture.  Zadaci ove volonterske pozicije uključuju pomoć oko lakših fizičkih poslova i obavljanju zadataka po nalogu producenta (donijeti potrebne stvari, namještanje ograda i sl.).

Volonteri /ke trebaju biti ljubazni, elokventni, strpljivi, snalažljivi i brzo reagirati na upute. Poželjno bi bilo iskustvo na sličnim aktivnostima,  ali nije uvjet. Volonteri/ke će se nakon njihove prijave, mailovima obavijestiti potrebnim informacijama te ih se još na dane sastanka uputiti u zadatke na licu mjesta. Volonteri/ke za ovu poziciju su potrebni 25. srpnja, dan prije Festivala, a točnu satnicu bi dogovorili s producentom Sonirom Srdočem. Zainteresirani se mogu prijaviti na ssonir@gmail.com , do 19. srpnja 2019.! 

Fotografija: Facebook Sailor Sweet&Salt Music Festival