Volontiraj na radionicama za djecu!

Volontiraj na radionicama za djecu!

Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva na volontiranje na tradicionalnoj jesenskoj dječjoj manifestaciji „Mića marunada“, koja će se održati u petak, 27. listopada, od 13:00 do 17:00 sati. Na lovranskom parkiralištu Brajdice okupit će se približno 500 mališana osnovnoškolskog uzrasta koji će tijekom popodneva uživati na kreativnim radionicama i u bogatom programu.
Volonterima se pruža prilika da kroz direktan rad s djecom steknu dodatna znanja i vještine, provedu kvalitetno slobodno vrijeme i pri tome pomognu djeci i članovima Društva „Naša djeca“ Opatija u provedbi radionica.

Volonterski angažman će obuhvaćati vođenje grupe djece te kontinuiranu suradnju s voditeljem kreativne radionice i koordinatorom volontera. Uz pripremu i provođenje već osmišljenih radionica, pozivaju se volonteri da svojim novim idejama, vještinama, igricama i aktivnostima doprinesu programu i sudjeluju u osmišljavanju novih radionica. Prije provedbe radionice, volonteri će proći detaljnu edukaciju iz grupnog vođenja, discipline i drugih tema potrebnih za uspješno vođenje grupe.
Potrebna znanja i vještine: odgovornost, vještina u radu s djecom, kreativnost, komunikacijske vještine i savjesnost.
Svi zainteresirani za volontiranje mogu se prijaviti slanjem svoje kontakt adrese na e-mail: dnd.opatija@gmail.com s naznakom „Volontiranje“ ili na broj telefona 091 272 4430.
Za sve dodatne informacije:
Kontakt osoba: Tea Jelača
Tel: 051/272 443
Adresa: Stubište Lipovica 2, 51410 Opatija