Volontiraj na predstavljanju umjetničkih projekata OkiZA 2019!

Volontiraj na predstavljanju umjetničkih projekata OkiZA 2019!

Udruga Žmergo poziva sve zainteresirane da se prijave za volontiranje te svojim nesebičnim radom daju doprinos u organizaciji manifestacije predstavljanja umjetničkih projekata OkiZA 2019, u sklopu programskog pravca 27 susjedstava, Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020.

Natječaj OKiZA (Opatijska kultura i Zelena akcija) dio je programa 27 susjedstava, programa koji pruža višestruke prilike za kulturnu razmjenu diljem cijele Europe. Udruga Žmergo u suradnji sa Savjetom mladih Grada Opatije otvara natječaj za sve zainteresirane kojima se podupiru kreativne i inovativne ideje za daljnji razvoj grada u duhu kulture i održivog razvoja.

28. studenog 2019. godine (četvrtak) od 17:00 do 21:00 sat, u prostorijama KC Drago Gervais, u Opatiji održat će se OKiZA, program na kojem će umjetnici iz Hrvatske, ali i inozemstva, predstaviti svoje tematske projekte za Opatiju ostalim Susjedstvima i svim zainteresiranima. Svaki projekt moći će se ocijeniti, a umjetnik s najvećom ocjenom dobit će poticaj u iznosu od 15 000 kn (bruto) za realizaciju istog. Po završetku događaja organiziran je domjenak uz glazbeni program te prigodno druženje i upoznavanje s lokalnim umjetnicima.

Volonterski angažman uključivao bi aktivnosti sukladno interesima i mogućnostima uključenih, između ostalog:
• sudjelovanje u organiziranju i izvedbi događaja,
• sudjelovanje u pripremi prostora za rad, postavljanje vizuala i opreme,
• doček gostiju i info desk,
• postavljanje cateringa,
• rad u ugodnom i poticajnom okruženju.

Svi volonteri i volonterke dobit će potvrdu svojega rada putem volonterskih knjižnica, prema želji osigurane preporuke za svoje dokazane sposobnosti.

Za dodatne informacije, pitanje i podršku javite se putem adrese info@zmergo.hr , a prijaviti se možete putem Prijavnice do 27. studenog 2019.