Volontiraj na Liburniconu!

Volontiraj na Liburniconu!

Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front organizira konvenciju znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon, koja će se održavati od 12. i 13. kolovoza, na temu besmrtnosti, a za čiju  je pripremu i održavanje potrebna volonterska pomoć. Ove godine se Liburnicon održava u Iki, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. O samoj konvenciji više možete saznati na web-stranici, www.liburnicon.com.

Da bi Liburnicon bio dobro organiziran, Kulturnom frontu je potrebna vaša podrška! Potrebno je tridesetak volonterki i volontera koji će biti zaduženi za različite poslove, od pomoći pri postavljanju pozornice i uređivanja prostora pa do komunikacije s posjetiteljima i gostima. 

Razloga za volontiranje na Liburniconu ima mnogo, ali kao najbitnije istaknuli bismo upoznavanje novih ljudi i stjecanje novih prijatelja, rad u timu kroz zabavu, razvijanje novih organizacijskih vještina, posjet dijelovima programa i sudjelovanje u realizaciji festivala Liburnicon kao bitnog ljetnog sadržaja namijenjenog domaćim i stranim posjetiteljima, koji bez pomoći volontera/ki ne bi bilo moguće održati.

Volontiranje počinje 8. kolovoza i traje do 13., a volonteri/ke će biti organizirani u smjene, sukladno vašem interesu, slobodnom vremenu i mogućnostima.

Rok za prijavu je 31. srpnja, a Prijavnicu pronađite ovdje.