Volontiraj na Festivalu susjedstava „Zvončarska simfonija“, u Čavlima

Volontiraj na Festivalu susjedstava „Zvončarska simfonija“, u Čavlima

Općina Čavle dio je programskog pravca „27 susjedstava“, jednog od 7 programskih pravaca Rijeka 2020 – Europske prijestolnice kulture, u sklopu kojeg će predstaviti svoju tradiciju i običaje kroz festival susjedstava.

Festival susjedstava u Čavlima naslovljen „Zvončarska simfonija“ prvi je u nizu od nadolazećih 27 festivala susjedstava, a održat će se od 7. do 9. veljače i u njemu će sudjelovati oko 500 zvončara iz cijele Europe!

Dobra volja volontera i volonterki ključna je za uspješnu realizaciju Festivala.

Općina Čavle poziva volontere i volonterke za sljedeće aktivnosti, 6., 7., 8., i 9. veljače:

  • pripremu i uređenje prostora Sportske dvorane Mavrinci,
  • koordinaciju smještaja gostiju,
  • dijeljenje promotivnih materijala i bonova za hranu,
  • provođenje kućnog reda.

Poznavanje engleskog jezika je obavezno.

Osim poklon paketa i pisma preporuke, svim volonterima i volonterkama nudimo iskustvo sudjelovanja u najvažnijem europskom kulturno-umjetničkom projektu!

Svoj interes za volontiranjem javite što prije mailom na adresu majda@cavle.hr a najkasnije do 21.01.2020.

U tekstu prijave navedite na koji od datuma ste slobodni (jedno događanje ili kompletan vikend) za angažman, za koje aktivnosti kao i eventualne dodatne napomene za koje smatrate da trebamo znati, a da su bitne za vaš angažman. 

Ukoliko ste predstavnik udruge i želite prijaviti određeni broj ljudi, u prijavi navedite imena i prezimena osoba koje bi volontirale, ne samo broj ljudi.

Po primitku  prijava, bit će organiziran sastanak s volonterima/kama, u tjednu 22.-26.01.2020., na kojem će biti predstavljeni detalji programa i predviđenog angažmana volontera/ki. U međuvremenu, za sva pitanja i nejasnoće Općina Čavle stoji vam  na raspolaganju.

Fotografija: Teklić