Volontiraj na 4. TRIOP – međunarodnoj triatlon utrci za djecu, mlade i odrasle

Volontiraj na 4. TRIOP  – međunarodnoj triatlon utrci za djecu, mlade i odrasle

U subotu, 7. 7.2018., na Preluku, u organizaciji Triatlon kluba Matulji, održat će se 4. TRIOP  – međunarodna triatlon utrka za djecu, mlade i odrasle u sklopu Prvenstva Hrvatske u triatlonu, Kupa Hrvatske i međunarodnog Alpe -Adria Kupa (kojem su domaćini Austria, Slovenija, Italija i Hrvatska). Za uspješnu provedbu utrke potrebna je podrška volonterki i volontera. Volonteri/ke će imati priliku iz prve ruke vidjeti i sudjelovati u organizaciji triatlon utrke, a svi koji se jave će biti detaljno informirani o cijelom tijeku pripreme utrke kao i o tijeku natjecanja tako da ćete biti upućeni u sve segmente, kojim redoslijedom će se odvijati, a svaki će volonter kasnije biti raspoređen na određenu poziciju.

Volonteri/ke će biti potrebni za sljedeće zadatke:

  • pomoć pri označavanju trase za bicikle i trčanje, postavljanje ograda, pripremanje zone okreta bicikle i kasnije usmjeravanje sudionika ka parkingu i tijekom utrke, usmjeravanje prema zonama izmjene (cesta kroz Preluk);
  • u subotu, od ranog jutra, slaganje šatora, postavljanje postolja, ozvučenja, stola za prijave, šanka, info pulta, montiranje stalaka za bicikle u zoni izmjene, postavljanje tepiha na izlazu iz mora, lukova, balona, zastava oznaka za plivače; postavljanje zone okrijepe za trkače te, tijekom utrke, dijeljenje vode trkačima;
  • šator za prijave, gdje će se dijeliti startni paketi sudionicima;

Budući da se radi o međunarodnoj utrci, volonteri/ke će moći tijekom cijelog dana okušati svoje znanje stranih jezika kao što su engleski, njemački, talijanski i slovenski. Program utrka počinje u 11 sati s otvaranjem prijava i traje do 21 sat s proglašenjem pobjednika. Za sve volontere/ke bit će organizirana okrijepa tijekom dana (ručak, voda) te pokloni i gadgeti utrke.

Molimo sve zainteresirane da se jave na e-mail tajnistvo.tkmatulji@gmail.com ili na tel 091-767 5124. Dodatne informacije će se moći dobiti i na službenim stranicama tkmatulji.hr  na kojima će uskoro biti aktivan detaljan program utrke kao i link za prijave volontera.