Volontiraj na 23. Homo si teć!

Volontiraj na 23. Homo si teć!

23. ulična utrka Homo si teć počinje u subotu 30. ožujka 2019. i završava u nedjelju 14. travnja 2019. najmasovnijom uličnom utrkom u Hrvatskoj u kojoj redovito sudjeluje više od 17.000 građana, rekreativaca, djece, studenata, profesionalnih atletičara i sportaša! Sve utrke i sva događanja na festivalu sporta i rekreacije nemoguće je organizirati bez pomoći volontera i volonterki.

Ispuni prijavnicu, priključi se velikoj grupi volontera/ki i pomozi da Rijeka i ove godine ima najbolje organiziranu manifestaciju uličnog trčanja u Hrvatskoj.

Kroz volontiranje na “Homo si teć” možeš upoznati puno novih prijatelja, naučiti puno o organizaciji velikog događaja i pomoći svim trkačima koji dolaze u Rijeku da se osjećaju kao kod kuće.
Kao i svake godine, organizatori će se pobrinuti da tvoj volonterski angažman bude nagrađen!

U sklopu festivala sporta i rekreacije ”Homo si teć” možeš pomoći na puno načina: volontirati u uredu za preuzimanje startnih paketa, u protokolu oko podjela medalja, dijeliti nagradne pakete, biti na sponzorskim štandovima, raditi na okrijepnim stanicama (dijeliti vodu i voće trkačima), osiguravati stazu na raznim punktovima, brinuti o osobnim stvarima trkača i trkačica.