Volontiraj na 18. Liburnia Film Festivalu!

Volontiraj na 18. Liburnia Film Festivalu!

Kako dobro zaokružiti ovo suludo ljeto? Pa, druženjem s Liburnia film festival ekipom. Volontiranje na LFF-u prilika je za nova prijateljstva, iskustva i dobru zabavu. Prijave za volonterke i volontere otvorene su do 10. kolovoza.

Ove godine Liburnia Film Festival postaje punoljetan. Iz čega se da zaključiti da već imaju podosta iskustva u organizaciji filmskog festivala koje će rado podijeliti s volonterima. Traže se osobe koje vole raditi s ljudima, zanima ih film, organizacija festivala, širenje vidika i druženje s filmskim ekipama. Volonteri/ke  se mogu pridružiti u nekom od naših timova tijekom cijelog festivala (od 23. do 28. kolovoza), ali i samo na dan-dva ovisno o tome kako vam obaveze dozvoljavaju.

Vrijeme i mjesto su sljedeći: od nedjelje 23. do petka 28. kolovoza u Opatiji. Lokacije na kojima ćemo se družiti su mala Ljetna pozornica Opatija i Vila Antonio, a u slučaju kiše Centar Gervais.

prijavnici, koju treba ispuniti najkasnije do ponedjeljka 10. kolovoza, možeš napisati što te zanima i koji poslovi bi te veselili.

Sa svim pitanjima i nedoumicama možeš se javiti na mail liburniafilmfestival@gmail.com.