Volontiraj kao Info volonter/ka u KBC-u Rijeka!

Volontiraj kao Info volonter/ka u KBC-u Rijeka!

KBC Rijeka započela je sa sustavnim uključivanjem volonterki i volontera te postaje organizator volontiranja. Uključivanje volonterki i volontera počinje s prvom objavljenom volonterskom pozicijom za KBC INFO volontera/ke (od 16. srpnja 2019 godine) koja ima za cilj pružiti informacije o lokacijama bolničkih usluga pacijentima/ama i korisnicima/ama bolnice na tri lokaliteta (KBC Rijeka, Sušak i Kantrida).

Detaljnije zadatke, tražene kompetencije, način pripreme za ovu poziciju i ostale informacije pronađite u Pozivu i opisu volonterske pozicije.  Informacije o početku volonterskog programa nalaze se na web stranici KBC-a Rijeka na kojoj je objavljen javni poziv za volontersko mjesto INFO volonter/ka prijavni obrazac za volontere  kao i ostali korisni dokumenti i informacije vezane za mogućnost volontiranja u KBC-u.

Prijavni obrazac se može dostaviti na e-mail volontiraj@kbc-rijeka.hr , poštom na adresu KBC Rijeka, Krešimirova 42, 51000 Rijeka (uz naznaku “Volonteri”) ili osobno u Odjel za socijalni rad (prostorije Službe zdravstvene njege, prizemlje zgrade Ravnateljstva).

Kontakt osobe i koordinatorice volontera/ki su Biljana Stanković i Marta Radoš, telefonski brojevi za više informacija (od 10 do 15 sati): 091 447 8507 ili 091 447 8517.

KBC Rijeka unaprijed zahvaljuje na Vašem odazivu i budućem doprinosu kroz podršku  volonterskim aktivnostima KBC-a!