Započeli smo s provedbom Erasmus+ projekta EDUVOL – Volunteering as an Educational Opportunity kojim ćemo još snažnije povezati volontiranje i učenje mladih kroz inovativnu metodologiju učenja zalaganjem u zajednici (eng. Service learning).
Projekt je usmjeren mladima i osobama koje rade s mladima, bilo u formalnom sustavu obrazovanja ili neformalno kroz organizacije civilnog društva.

Kao dio projekta bit će organizirana izobrazba na ovu temu, a prije nego krenemo u planiranje izobrazbe i ostalih aktivnosti, pripremile smo kratak upitnik čija je svrha istražiti na koji način različite organizacije i ustanove uključuju djecu i mlade u volonterske aktivnosti, na koji način povezuju volonterske aktivnosti s učenjem te u kojoj su mjeri upoznate s konceptom učenja zalaganjem u zajednici.

Upitnik je namijenjen onima koji/e su aktivni/e u području edukacije i rada s mladima, u formalnom sustavu (nastavnici/e, profesori/ce) i neformalno (osobe koje rade s mladima, eng. Youth Worker).
Ako se prepoznajete u ovome opisu, zanima nas vaše mišljenje i iskustvo, ljubazno vas molimo da , za što će vam trebati desetak minuta, molimo vas da ga popunite do 21.2.2020.

Popunjavanje upitnika vas ne obavezuje na sudjelovanje u aktivnostima projekta, no moći ćete ostaviti svoju e-mail adresu u slučaju da ste zainteresirani/e.

Sve o projektu EDUVOL možete pronaći ovdje.