Traže se volonteri/ke u projektu Kastracija pasa iz romskih naselja

Traže se volonteri/ke u projektu Kastracija pasa iz romskih naselja

Azil Prijatelji Čakovec nedavno je pokrenuo projekt kastracije pasa iz romskih naselja. Radi se o ogromnoj brojci od 3000 pasa i potrebna im je sva moguća pomoć. Dnevni prihvat pasa je preko 40, u svakom trenutku u stacionaru je 140 pasa o kojima treba brinuti, dnevno na operacije ide njih 35 i vraćaju se u stacionar u kojem se oporavljaju do udomljenja ili vraćanja u romsko naselje.

Pozivamo vas da dođete pomoći brinuti o kastriranim psima iz romskih naselja. Na pola minute hoda od Azila Prijatelji Čakovec i pet minuta hoda od objekta u kojem su psi iz romskih naselja, nalazi se  mali volonterski centar u kojem je osiguran smještaj za volontere/ke (kreveti, tuš, wc, kuhinja). Možete doći na vikend, na mjesec dana, koliko god vam okolnosti omogućuju, svaki par ruku je i više nego dobrodošao!

Cilj volonterske pozicije: omogućiti psima oporavak od kastracije/sterilizacije
Opis aktivnosti: briga o psima nakon kastracije/sterilizacije:

  • šetnje,
  • hranjenje,
  • maženje,
  • čišćenje.

Potrebne vještine/kvalifikacije:
• poželjno prethodno iskustvo u kontaktu s psima,
• strpljenje, volja i ljubav.

Azil Prijatelji Čakovec vas poziva da budete dio ove pozitivne promjene i pružite svoje vrijeme i ljubav onima kojima je to u ovom trenutku najviše potrebno. Zainteresirani/e volonteri/ke mogu se javiti do 25.07.2018. godine na mail monika.hudin@ck.t-com.hr, na 098 1745 174 ili na Facebook profil Monika Hudin Strišković. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pošaljite poruku, mail ili nazovite navedene kontakte.