Prijava u bazu volontera/ki

Kako biste se prijavili u našu Bazu volontera i kontinuirano dobivali pozive za volontiranje, potrebno je ispuniti Prijavnicu koju trebate poslati e-mailom na marta@smart.hr . Posebno vam skrećemo pažnju na informacije o zaštiti vaših osobnih podataka, za čije je korištenje za potrebe Baze volontera i newslettera potrebno dati privolu, a nalazi se na kraju Prijavnice.

Nakon što se prijavite u našu Bazu volontera, e-mailom će vam stizati pozivi za volontiranje u kojima je pojašnjeno koja organizacija traži volontere/ke i čime se bave, s kojom skupinom korisnika/ca će volonteri/ke raditi, koje volonterske pozicije su na raspolaganju, kako će vas pripremiti za poziciju koju ćete obavljati, vještine koje volonter/ka mora imati te kontakte ili prijavnicu putem koje se možete prijaviti.

Odabir volonterskog angažmana ovisi o vašoj motivaciji, interesima, slobodnom vremenu i znanjima odnosno vještinama koje posjedujete. S time u skladu, nemate se obavezu javljati na sve pozive koji će vam stizati niti se posebno javljati Volonterskom centru.

Osim dobivanja redovitih poziva za volontiranje, možete se javiti nekoj od organizacija u našoj Bazi organizatora volontiranja. Organizacije iz te Baze kontinuirano uključuju volontere/ke u svoj rad te imaju osobu zaduženu za rad s volonterima/kama – koordinatora/icu volontera/ki.

Ako ste u nedoumici ili imate pitanja, javite nam se e-mailom na marta@smart.hr, telefonom na 051/332-750 ili nas posjetite u našem uredu u Blaža Polića 2 (zgrada restorana Index), na četvrtom katu!