Pridruži se organizaciji APOX film festivala na Lošinju!

Pridruži se organizaciji APOX film festivala na Lošinju!

Udruga Relive za cilj ima promidžbu kulture i kulturne djelatnosti na području Otoka Lošinja i šire. Aktivnostima koje organiziraju ciljaju na mlade koje žele aktivno uključiti i zainteresirati za kulturu, kao i film te filmske djelatnosti koje će pridonijeti jednom novom zanimljivom konceptu koja će potaknuti djecu na bavljenje zanimljivim uradcima te će se sukladno tome ostvariti u novom segmentu kulturnih djelatnosti.

Udruga Relive ove godine organizira APOX film festival u čiju se organizaciju i provedbu možete uključiti. Traže se volonterke i volonteri koji će svojim iskustvom pridonijeti APOX film festivalu, koji se održava prvi put na ovakav način spajanjem kulturnih muzejsko – galerijskih prostora u jedno mjesto prikazivanja filmova. Volonteri i volonterke će imati mogućnost steći iskustvo organizacije filmskog festivala, upoznati se s filmskim producentima, a organizator vam pokriva prijevoz,  smještaj u hostelu, doručak, ručak i večeru.

Potrebni su volonteri i volonterke za sljedeće pozicije:

  • Vodič/voditeljica za VIP goste i gošće: Potrebni su volonteri/ke s iskustvom koji/e bi pridonijeli/e većoj zainteresiranosti javnosti za ovaj projekt. Na Festivalu će sudjelovati poznate osobe iz svijeta dokumentarnih filmova, stoga su potrebni/e volonteri/ke koji/-e će biti zaduženi/e za te osobe, pratiti ih kako im ništa ne bi nedostajalo i koji/e će im omogućiti da uživaju na Otoku Lošinju i Festivalu. Volonteri/ke  će na Lošinj doći par dana ranije, dobit će brošure i letke o Otoku, kao i samom Festivalu, kako bi se prije dolaska mogao/la informirati te biti spreman/na odgovarati gostima i gošćama na upite.
  • Voditelji/ce prodaje ulaznica: osobe će prodavati ulaznice na 3 lokacije, te biti prisutne tokom 4 dana festivala kao i odgovorne za mjesto na kojem se nalaze. To uključuje pripremu prije svakog puštanja filma, priprema ulaza, crveni tepih, postavljanje oznaka za doći do lokacije, priprema stola s osvježenjima za gledatelje, priprema projektora, platna te ozvučenja prije same manifestacije.
  • Voditelje/ice projekcija: koji/e će biti zaduženi/e za projekciju filmova, po programu i unaprijed dogovorenom hodogramu voditi mjesto prezentacije filma i biti, uz Voditelje/ice prodaje ulaznica odgovorani/e za lokaciju na kojom se film izvodi, u suradnji s njima obavljati gore navedene zadatke.
  • Promotori/ice na štandu: Prije samog festivala, 3 do 5 dana ranije, kroz 4 sata dnevno, na raznim lokacijama Otoka Lošinja, Promotori/ce će dijeliti letke, brošure i voditi informativne štandove te promovirati Festival prodajom kapa, majica, olovki s APOX oznakama.
  • Voditelj/ica društvenih mreža: potrebni/e su nam volonteri/ke koji će raditi na promociji i koji će preko društvenih mreža APOX festivala objavljivati slike događaja, što se radi, kako se dijele letci, te svaki korak u samom festivalu objaviti putem komunikacijskih kanala Festivala.

Volonteri/e bi trebali biti prisutni/e minimalno od 27.09.-05.10. 2020. na Otoku Lošinju. Prijaviti se možete do 10. rujna 2020. putem prijavnice koja se nalazi ovdje.  Imate li pitanja slobodno se obratite na info@apoxfest.com, reliveudruga@gmail.com ili na broj telefona 095 828 5181.