Pomozi u vođenju Pariterovih društvenih mreža!

Pomozi u vođenju Pariterovih društvenih mreža!

Svakodnevno provodiš vrijeme na društvenim mrežama? Zanima te kreativno korištenje Instagram alata za proizvodnju sadržaja? Feminist/kinja si/ pratiš feminističke teme i želiš naučiti više?

Udruga Pariter u potrazi je za volonterkom/volonterom koja će doprinijeti dinamičnosti i relevantnosti njihovih društvenomorežnih profila te kreirati jednu do tri objave tjedno za FB i IG, a koje će na zabavan, edukativan, interaktivan i vizualno interesantan način prenositi vijesti i relevantne teme iz područja rodne ravnopravnosti, reproduktivnog zdravlja, feminističke povijesti, seksualne edukacije i prava manjina.

Potrebno je da volonter/ka ima znanja i vještine kreativnog pisanja te znanja u području marketinga, PR-a i društvenih mreža, a treba poznavati i engleski jezik

Volonter/ka će biti mentorirana u proizvodnji sadržaja, te birati teme i oblik njihovog prenošenja u suradnji sa zaposlenicama udruge.

Prijaviti se možete putem e-maila na petra@pariter.hr , a poziv pronađite i u Nacionalnoj e-platformi za volontiranje Volonteci .